HUNbaby.hu - Kalocsai mintás ruhák és kiegészítők

Magyar Minta Mindenkinek

Rendelés: +3620 4677780,  info@hunbaby.hu
Főoldal > Férfiaknak > Modern ingek, Parasztingek, Csikósingek

Férfi népviseletes PARASZTING - kézi hímzett kuruc-matyó madár mintás - Ábrán

Cikkszám:
C00914_M
Eredeti ár: 0 Ft

Ár: 31 800 Ft

Lehet rá kérni extra hímzést is!

Milyen méretekben kapható:
M, L, XL

Ha szeretnék gyermek méretben is elkészítjük!

A pontos méretekről érdeklődjön telefonon, vagy e-mail-ben!

Milyen színben rendelhetem még meg a terméket?
A termék fehér színben rendelhető.

Megjegyzés
Látványos és egyedi mintával, igazán különleges és népszerű. Hagyományos és modern! Nem hiányozhat egy igazi magyar férfi ruhatárából.

Szívesen ajánljuk különleges alkalmakra, bálokra, fellépésekre, ünnepségekre, vagy kényelmes otthoni viseletre, esetleg külföldi rokonnak, ismerősnek ajándékba, illetve kiállításokra, vagy céges egyenruházatnak!

Igazi hagyományos magyar népviselet, melyet NAGYON kényelmes 100% pamutból készült batiszt alapanyag, részletes kidolgozás és buggyos fazon jellemez - KIFEJEZETTEN FÉRFIAKNAK (kisebb  méretben gyermekeknek is) AJNÁNLJUK!!!
Akár egyedi méretben is elkészítjük!

Az anyaga 100% pamut anyag (batiszt) és jól bírja a mosást (természetesen a használati útmutatónak megfelelően kell kezelni a termékeket!)!

ÚJ! Lehet választani a minta színkombinációjának összeállításában is!

Valamint ROVÁSÍRÁSSAL is szívesen kiírjuk, kihímezzük az adott terméket!, hogy még különlegesebb legyen!

Egyedi névvel, mintázattal vagy felirattal is szívesen elkészítjük, még egyedibbé téve a csinos ruhadarabot. Ha szeretné (pl: nevét , becenevét) rátetetni a termékre, kérjük írja meg a nevet, szöveget a rendelés Megjegyzés rovatába, vagy írjon az info@hunbaby.hu e-mail címre!)

MÉRETEK
FONTOS! Kérjük vásárlás előtt mindenképpen mérje meg egy ruhadarabját, mely megfelelő  méretű és írja meg a részleteket (pl. mellbőség, ujja hossza, hosszúság és általános méretbesorolás pl. 42-es)!

Ha esetleg plussz mintát, egyedi feliratot kérne a termékre, feltétlenül jelezze telefonon (+36 20/46 777 80), vagy e-mailben (info@hunbaby.hu)! A kézzel készített hímzés elkészítése várhatóan - mennyiségtől függően - 1-2 hét.

Mosási javaslat
 A terméket kifordítva mossa, színkímélő mosószerrel (pl. Perwoll), kímélő mosási üzemmódban, maximum 30 fokon. Ne áztassa, mert roncsolhatja a mintát! Figyelem, a terméket mindenkinek javasolt otthon kimosni! Ha esetleg az előrajzolás (kék/zöld/fekete/fehér) színnel látszódik a hímzés alatt, akkor langyos vízben ki lehet mosni, kis dörgölés mellett sima szappannal!
 

Vasalási javaslat 
A terméket kímélő hőfokon (maximum 2-esen) kifordítva vasalja! Közvetlenül a mintákat nem szabad vasalni!

Vegyszerezési, fehérítési javaslat
Ne fehérítse, ne kezelje vegyszerrel, ne szárítsa szárítógépben és tartsa távol a tűztől! Közvetlenül a mintát nem szabad fehéríteni, vagy bármilyen erős folteltávolító szert használni (pl. Vanish, Fehérítő, stb.)!
 

Gyártó és elérhetősége
 Amennyiben kérése, kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!

Sedivy Bernadett e.v. Cím: Székhely: 7300 Komló, Kossuth u. 42. 8/24. -- Honlap: http://www.hunbaby.hu; E-mail: info@hunbaby.hu Tel.: +36 (20) 46 777 80

Sedivy Bernadett e.v. Cím: Székhely: 7300 Komló, Kossuth u. 42. 8/24. -- Honlap: http://www.hunbaby.hu E-mail: info@hunbaby.hu Tel.: +36 (20) 46 777 80

Ajanlott termekek

Oldalak

Partnereink

www.hunbaby.hu - Minőségi Kalocsai Ruhák, Terítők
www.anahyta.com  - Ruhák Rovásírással
www.kalocsairuhak.hu - Kézzel hímzett kalocsai mintás ruhák nagy választéka
Sedivy Design Studio - Grafikai munkák,  Webdesign készítés