HUNbaby.hu - Kalocsai mintás ruhák és kiegészítők

Magyar Minta Mindenkinek

Rendelés: +3620 4677780,  info@hunbaby.hu
Főoldal > Magyaros BABA, GYEREKRUHÁK > Hímzett Babaruha (kisfiú) > Kifogó, Pelenka, Előke

Kisfiúknak Kapucnis TÖRÖLKÖZŐ hímezve - kék - Névvel, rovásírással - Tas


Milyen méretekben kapható:

Egy méretben kapható (csecsemők, kisbabák és gyerekek részére - 80x80 cm)

 


Milyen színekben rendelhetem még meg a terméket?

A termék fehér alapanyagból rózsaszín és kék szegéllyel rendelhető.

 

 


Megjegyzés

Prémium minőségben (kézzel hímezve) is megrendelhető.


Duppla falú (mindkét oldalon frottír) a lehető legjobb minőségű frottír alapanyagból készül, melynek kapucnirésze puha, pamut alapanyagból varrott.úJ! Lehet választani kézi hímzés esetén a minta színkombinációjának összeállításában is!

Valamint ROVáSíRáSSAL is szívesen kiírjuk, kihímezzük az adott terméket!, hogy még különlegesebb legyen!

Egyedi névvel, mintázattal vagy felirattal is szívesen elkészítjük, még egyedibbé téve a csinos ruhadarabot (Ha szeretné a gyermek nevét , becenevét) rátetetni a termékre, kérjük írja meg a nevet, szöveget a rendelés Megjegyzés rovatába, vagy írjon az info@hunbaby.hu e-mail címre!)
A sok felkérés miatt készítettünk hozzá mosdókesztyűket is (ugyanolyan szegéllyel és hozzá illő mintával látjuk el a mosdókesztyűket, így egy csodás kis kompozíciót ajándékozhatunk a kisgyermekes családoknak

 

 


Fiús és lányos színekben is kapható és tényleg nagyon puha és szuper nedvszívó, így praktikusan használható a fürdőszobákban, vagy wellnessezés közben!

 

 


FIúS SZíNEKBEN IS RENDELHETŐ!!!

 

 


Mosási javaslat

A terméket kifordítva mossa, színkímélő mosószerrel (pl. Perwoll), kímélő mosási üzemmódban, maximum 30 fokon. Ne áztassa, mert roncsolhatja a mintát!

 

 


Vasalási javaslat

A terméket kímélő hőfokon (maximum 2-esen) kifordítva vasalja! Közvetlenül a mintákat nem szabad vasalni! Mindenképpen használjon valamilyen szövetet (pl. zsebkendőt, huzatot), amit ráterít a mintára, ha meg szeretné vasalni!

 

 


Vegyszerezési, fehérítési javaslat

Ne fehérítse, ne kezelje vegyszerrel, ne szárítsa szárítógépben és tartsa távol a tűztől! Közvetlenül a mintát nem szabad fehéríteni, vagy bármilyen erős folteltávolító szert használni (pl. Vanish, Fehérítő, stb.)!

 

 


Szállítás

A szállítást, postázást futárszolgálattal utánvételesen lehet kérni, melynek ára 1990 Ft/csomag (5 kg-ig). A futár a csomagot házhoz viszi. Amennyiben a rendelt termék raktáron van, 1-2 napos időgaranciával is képesek vagyunk szállítani.

40 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási díj ingyenes (Magyarország területén).

 

 


Gyártó és elérhetősége

Amennyiben kérése, kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!


Sedivy Bernadett e.v. Cím: Székhely: 7300 Komló, Kossuth u. 73. -- Honlap: http://www.hunbaby.hu; E-mail: info@hunbaby.hu Tel.: +36 (20) 46 777 80

 

Partnereink

www.hunbaby.hu - Minőségi Kalocsai Ruhák
www.anahyta.com  - Ruhák Rovásírással
Sedivy Design Studio - Grafikai munkák,  Webdesign készítés