Magyar Minta Mindenkinek

Rendelés: +3620 4677780,  [email protected]

Szállítási díjak

A házhozszállítást az MPL Futárszolgálat munkatársai végzik

BELFÖLDI SZÁLLÍTÁSHUNbaby.hu - logo - Magyar Minta Mindenkinek

Utánvét:

A belföldi szállítási díjak egységesen 3500 Ft-osak (5 kg-ig), utánvéttel.
5 kg feletti csomag esetében 8000 Ft/csomag utánvéttel.

Átutalás: 2550 Ft. (5 kg-ig)

A csomagot általában az MPL Postafutár szállítja ki (általában munkanapon 12:00 h-ig meg szokták oldani). A feladásról értesítést kapnak e-mailben és/vagy SMS-ben, mely tartalmazza a várható szállítási dátumot, és a feladóvevény számát, mely alapján a posta.hu oldalon követhetik, hogy csomagjuk pontosan hol van éppen és milyen státuszban van.

A feladott csomagokat az Ön által megadott címre viszi ki a futár és megkísérli kiszállítani a feladástól számított 1-2 munkanapon belül. Ha nem sikerül a kézbesítés, akkor kötelezően értesítést kell hagynia a helyszínen. A csomagot ezek után a helyi postahivatalban vehetik át, a csomagot ott 5 napig őrzik (a felvételéhez személyigazolvány és lakcímkártya felmutatása szükséges).

 

KÜLFÖLDI SZÁLLÍTÁS

Külföldre is vállalunk szállítást. Ha ilyen igényük lenne, kérjük írják meg e-mailben a pontos szállítási nevet/címet/telefonszámot/e-mail címet és a postázási díjat pontosan fogjuk egyeztetni.
 

CSOMAG KÖVETÉSE

A csomag követését a posta.hu oldalon tehetik meg. A feladásról kapott e-mailben vagy SMS-ben található a csomag száma, mely alapján a posta.hu oldalon követhető, hogy hol van éppen a csomag.

 

Ha nem kapta meg csomagját, akkor feltételnül jelezze felénk, vagy a feladóvevényszám alapján kérjen telefonban segítséget a Magyar Postától!

Ha bármilyen kérése, kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!

      HUNbaby.hu csapata

Ajanlott termekek

Oldalak

Partnereink

www.hunbaby.hu - Minőségi Kalocsai Ruhák, Terítők
www.anahyta.com  - Ruhák Rovásírással
www.kalocsairuhak.hu - Kézzel hímzett kalocsai mintás ruhák nagy választéka
Sedivy Design Studio - Grafikai munkák,  Webdesign készítés