HUNbaby.hu - Kalocsai mintás ruhák és kiegészítők

Magyar Minta Mindenkinek

Rendelés: +3620 4677780,  [email protected]
Főoldal > Magyaros BABA, GYEREKRUHÁK > Hímzett Babaruha (kislány) > Hagyományos bébiruha szettek

Hímzett, kislány tüllruha szett kalocsai mintával - tüllruha + hajpánt + zokni + harisnya - Babó

Minta: kalocsai (magyar) minta Virágtípusok a mintán belül: rózsaszín rózsa, nefeljcs, ibolya, egyéb bimbók és virágok.

Milyen méretekben kapható: 68-74; 80-86; 92-98

A szett tüllruhából, hajpántból, zokniból és harisnyából áll.

Hajpánt: egy méretben kapható (gyermekeknek és felnőtteknek is jó méret)

Harisnya: 0-6 hónapos korig 6-18 hónapos korig 1-3 éves (27-28 cm a belső szárhossza – és még nyúlik) 4-6 éves (34-35 cm a belső szárhossza – és még nyúlik) 7-9 éves (kb. 37-38 cm a belső szárhossza - és ez még nyúlik) 10-12 éves (49-50 cm a belső szárhossza – és még nyúlik)

Ez a tüllruha szett nagyon mutatós. Fotózásra, ünnepségekre is kiválóan alkalmas. A harisnya jól nyúlik, nagyon kényelmes (100% pamut). A hímzést lehet kérni pamut vagy selyem cérnával (felárért). Ha más színű virágokkal kérné a terméket ki lehet választani! ÚJ! Lehet választani kézi hímzés esetén a minta színkombinációjának összeállításában is!

Mosási javaslat: a terméket kifordítva mossa, színkímélő mosószerrel (pl. Perwoll), kímélő mosási üzemmódban, maximum 30 fokon. Ne áztassa, mert roncsolhatja a mintát!

Vasalási javaslat: a terméket tilos vasalni.

Vegyszerezési, fehérítési javaslat: ne fehérítse, ne kezelje vegyszerrel, ne szárítsa szárítógépben és tartsa távol a tűztől!

Közvetlenül a mintát nem szabad fehéríteni, vagy bármilyen erős folteltávolító szert használni (pl. Vanish, Fehérítő, stb.)!

Szállítás: a szállítást, postázást futárszolgálattal utánvételesen is lehet kérni, melynek ára 1990 Ft/csomag (5 kg-ig). A futár a csomagot házhoz viszi. Amennyiben a rendelt termék raktáron van, 1-2 napos időgaranciával is képesek vagyunk szállítani.

Gyártó és elérhetősége: amennyiben kérése, kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal! Sedivy Bernadett e.v. Cím: Székhely: 7300 Komló, Kossuth u. 73. -- Honlap: http://www.hunbaby.hu E-mail: [email protected] Tel.: +36 (20) 46 777 80

Sedivy Bernadett e.v. Cím: Székhely: 7300 Komló, Kossuth u. 42. 8/24. -- Honlap: http://www.hunbaby.hu E-mail: [email protected] Tel.: +36 (20) 46 777 80

Ajanlott termekek

Oldalak

Partnereink

www.hunbaby.hu - Minőségi Kalocsai Ruhák, Terítők
www.anahyta.com  - Ruhák Rovásírással
www.kalocsairuhak.hu - Kézzel hímzett kalocsai mintás ruhák nagy választéka
Sedivy Design Studio - Grafikai munkák,  Webdesign készítés